Rolete textile

Rolete_textile011

rolete ferestre alexandriaRoletele textile sunt o solutie foarte simpla pentru asigurarea intimitatii in dreptul ferestrelor si scaderea intensitatii luminii naturale din incinta, fie ca este vorba de birouri sau de locuinte si sunt disponibile intr-o gama variata de culori.

Mecanismul permite pozitionarea roletelor la orice nivel dorit, putandu-se astfel regla intensitatea luminii patrunse pe fereastra.

Unul dintre modelele disponibile, STELA, are panza cauciucata pe partea dinspre exterior, impiedicand astfel total patrunderea luminii atunci cand este lasata in jos, pentru un intuneric complet in incinta.

daynight_03aUn alt tip interesant de rolete este cel din gama Day&Night, fabricata din fasii de panza opaca ce alterneaza cu fasii transparente. Sunt in dublu strat si permit suprapunerea celor transparente cu cele opace, putandu-se regla astfel cantitatea de lumina pe care dorim sa o lasam sa patrunda in incapere.

Rulourile sunt actionate prin intermediul unui lantisor cu margele ce permite coborarea acestora exact atat cat ne dorim si sunt disponibile intr-o gama variata de culori.

Sunt foarte usor de intretinut, fiind suficienta stergerea de praf cu un pamatuf electrostatic si, din cand in cand, curatarea cu un burete inmuiat in detergent lichid.


Cere o oferta

Cerere oferta rolete textile
cm
cm
bucati
Sending