Rulouri exterioare

rulouri exterior

Rulouri exterioare cu lamele din aluminiu de 39 si 45 mm latime, umplute cu spuma poliuretanica, cea mai buna solutie privind protectia solara si o foarte buna de izolatie termica, fonica si antiefractie, asigurand racoarea necesara vara in spatiile inchise si pastrand caldura la interior iarna.

Rulourile exterioare sunt disponibile intr-o mare varietate de culori, in functie de preferinte si, optional, pot fi actionate si de un motor electric comandat prin telecomanda. De asemenea, pot fi integrate suplimentar plase impotriva tantarilor.

Rulourile exterioare pot fi de doua tipuri: aplicate si suprapuse.

Rulouri exterioare aplicate Rulourile exterioare aplicate se monteaza in partea exterioara a ferestrei, avand cutia in afara si este varianta cu cea mai simpla montare. Pot fi montate atat intre glafurile ferestrei, cat si aplicate pe perete, in dreptul acesteia.

Culori disponibile: alb, maro deschis (RAL 8014), maro inchis (RAL 8019), imitatie stejar auriu, imitatie nuc, imitatie mahon, imitatie stejar inchis, sau culori mai exotice cum ar fi: crem, bordox, verde, galben, argintiu, gri, gri-antracit.

 rulousuprapus_01  Rulourile exterioare suprapuse se monteaza o data cu tamplaria si au caseta fixata deasupra acesteia, mascandu-se apoi atat la exterior, cat si, optional, la interior. Este varianta moderna a rulourilor.

Culori disponibile: alb, maro inchis (RAL 8019), imitatie stejar auriu, imitatie nuc, imitatie mahon, imitatie stejar inchis, antracit.

Cereti o oferta

Cerere oferta rulouri
Daca necesarul dumneavoastra este de mai multe bucati de dimensiuni diferite, scrieti toate dimensiunile necesare.
Vezi mai sus culorile disponibile
Numar bucati
Sending